летни завивки фототапети за стая : възглавници от мамори пяна : бродерия върху хавлия Халати за баня – халати : олекотена завивка 4 сезона . олекотени летни завивки цени . спално бельо ранфорс олекотени летни завивки онлайн Бродерия на халат , декоративни стикери за стена , шалтета по поръчка олекотени завивки от гъши пух . чаршафи сатен . зимни завивки : спално бельо онлайн . Шалтета - шалте спално бельо с олекотена завивка , детски памучни чаршафи , оригинален подарък за мъж , бродерия на имена шалтета цени : шалтета за спалня спално бельо с олекотена завивка . олекотени летни завивки онлайн . спално бельо с олекотена завивка : олекотени завивки онлайн , Нови продукти: хавлиени кърпи и халати за баня с персонализирана бродерия , зимни олекотени завивки цени женски халати за баня

Категории

Новини Виж всички »

, оригинални подаръци . спално бельо 3D : зимни олекотени завивки цени , детски чаршафи дисни спално бельо ранфорс : олекотени завивки онлайн хавлии за баня : фототапети : бебешко спално бельо органичен памук : персонализирани подаръци зимни олекотени завивки , зимни завивки : спално бельо Панагюрище олекотени завивки бельо завивки четири сезона : евтино спално бельо онлайн . олекотени завивки онлайн чаршафи Панагюрище . хавлии за баня : луксозни шалтета фототапети за стая бебешко спално бельо панагюрище Шалтета - шалте луксозно спално бельо онлайн , завивки онлайн , кувертюри цени , идеи за подаръци : детски чаршафи дисни . чаршафи за бебешко легло зимни олекотени завивки Панагюрище : детски чаршафи онлайн , фототапети за стая бебешки чаршафи - чаршафи за бебе . чаршафи сатен зимни олекотени завивки цени , евтини кувертюри онлайн летни олекотени завивки оригинални подаръци кърпи за глава бебешко спално бельо панагюрище . шалтета за легла фотатапети за стена , ортопедични възглавници цени олекотени комплекти за спалня бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти възглавници от латекс , олекотени завивки от гъши пух хавлии за баня : спално бельо с олекотена завивка олекотени завивки 2 в 1

Производители Виж всички »

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН COTTONCOLORS.EU

Пазаруването от онлайн магазин www.cottoncolors.eu означава, че Вие приемате условията за ползване на сайта.

Администраторът на сайта си запазва правото да променя визията на сайта, цените и описанието на представените стоки без предизвестие. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.

Снимките в сайта са илюстративниВъзможно е разминаване в тоновете на цветове при някои десени. Различни нюанси в цветовата гама са възможни вследствие на различните настройки на мониторите.

Всяка поръчка от страна на клиента има силата на договор за покупко-продажба между двете страни. Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди изпращането на продукта, като ни информира за това в писмен вид изпращайки имейл на посочената електронна поща за контакт.

Информацията, която предоставяте пазарувайки в cottoncolors.eu се използва единствено с цел да определим Вашият избор и да обслужваме плащанията. Тази информация не се споделя с трети страни по никакъв повод!

Важно! За да запазите за дълго вида и сътоянието на стоките, моля спазвайте условията за гладене, пране и химическо третиране, които са обозначени на опаковката от производителя.

Право на рекламации и връщане на закупени стоки :

В случай че, клиентът желае да върне закупени стоки, може да се възползва от това право в 14 (четиринадесет) дневен срок от получаването им. Задължително условие е стоките да са в първоначалния търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. В този случай транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на купувача. При следните цени за транспорт: 4.80 лв. за поръчка (стоки), която е била под 100 лв. и 9.60 лв. за поръчка (стоки) над 100 лв.Тази сума се приспада от сумата, която трябва да бъде възстановена. 

Транспортните разходи са за сметка на магазина само в случаите на объркано съдържание илипроизводствен дефект и при спазен 14 (четиринадесет) дневен срок след получаване на стоките. След приемане на върнати стоки и прегледа им, стойността им се възстановяват на клиента в брой чрез куриер на "Спиди" или по банкова сметка в 5 до 10 дневен срок.

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на съдържанието поръчанато от клиента.При несъотвествие, моля свържете се с нас на телефон + 359 879 103 033 Ще проверим несъответствието и при потвърждаване на грешката ще заменим стоката, като доставката ще е за сметка на магазина.

В случай на производствен дефект, клиентът има право да се откаже от поръчката (в 14 дневен срок), или да поиска замяна, като разходите по доставката са за сметка на магазина.

На рекламация не подлежат стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответствие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от производителя. Не могат да бъдат върнати артикули по индивидуална поръчка с размери, подадени от клиента, отговорността за подадените размери е на клиента.Не могат да бъдат върнати и продукти с персонализирана бродерия (бродерия по поръчка на клиента).

 

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията

между "КОТЪН КОЛОРС" ЕООД, гр. София. Ул.“Авицена“ № 18,

Район Средец, ЕИК 203949228 , представлявано от Иван Найденов,

наричано по-долу за краткост ТЪРГОВЕЦ, и клиентите, наричани по-долу

ПОТРЕБИТЕЛИ, на електронния магазин „www.cottoncolors.eu”, наричан по-долу „ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН”.

 

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

 

1. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които ТЪРГОВЕЦА предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина www.cottoncolors.eu. Тези условия обвързват всички потребители. Потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. 
2. Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на www.cottoncolors.eu съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация.
3. Продуктите, които се намират на интернет страницата на www.cottoncolors.eu не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на търговеца.
4. След кликане на бутона "ПОРЪЧАЙ", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в ПАЗАРСКАТА КОЛИЧКА Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен. 
5. ТЪРГОВЕЦА си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка. 
6. Договорният език е български, а плащанията  ще  бъдат  извършвани   в   български левове с ДДС.

 

II. ДОСТАВКА

 

7. Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
8. В момента на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
8а. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. 
При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
8б. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, 
Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

 

III. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

 

 9. Потребителят/клиентът има възможност да разглежда и  да поръчва обявените стоки с или без регистрация на Интернет магазина www.cottoncolors.eu

10. Потребителят/клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.
11. Потребителят/клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване. 

12. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата www.cottoncolors.eu

13.  Всеки потребител, независимо дали е клиент на ТЪРГОВЕЦА  се задължава при ползване на услугите: 

•    да не нарушава и да зачита основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България и признатите международни актове; 
•    да не накърнява доброто име на другиго и да не призовава към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление, към насилие над личността или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда; 
•    да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;
•    да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, правилата на морала и добрите нрави и Интернет етиката при ползване на предоставяните отwww.cottoncolors.eu услуги; 
•    да уведомява незабавно ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги; 
•    да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол ("троянски коне"), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер; 
•    да не извършва злоумишлени действия; 
•    да обезщети ТЪРГОВЕЦА  и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез www.cottoncolors.eu в нарушение на закона, настоящите Общи условия, Добрите нрави или Интернет етиката;
14.  Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че изрично не е посочено, че доставката е безплатна , същата се счита за възмездна.

 

IV. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ТЪРГОВЕЦА

 

15. ТЪРГОВЕЦА  няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги. 
16. ТЪРГОВЕЦА  има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени на сървъра на www.cottoncolors.eu
17. ТЪРГОВЕЦА  има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на ТЪРГОВЕЦА  да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез www.cottoncolors.eu
17а. ТЪРГОВЕЦА  след получаване на плащането се задължава да прехвърли на потребителя/клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката). 

18. ТЪРГОВЕЦЪТ  не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на ТЪРГОВЕЦА  във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за ТЪРГОВЕЦА . Дружеството не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за стоката.

19. ТЪРГОВЕЦА  има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.

20. Информацията по предходния член може да бъде използвана от ТЪРГОВЕЦА, освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния e-mail адрес cottoncolors.eu@abv.bg ТЪРГОВЕЦА  събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които ТЪРГОВЕЦА  ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави. 

21. ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които ТЪРГОВЕЦА  не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на ТЪРГОВЕЦА. 

22. ТЪРГОВЕЦА  има право да инсталира на компютрите на потребителите кукита (cookies). Кукитата представляват текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата върху твърдия диск на Потребителя и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която ползва и записва и други.

 

V. ЛИЧНИ ДАННИ

 

23. ТЪРГОВЕЦА  гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. ТЪРГОВЕЦА  защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при регистрация или попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТЪРГОВЕЦА  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

 

ТЪРГОВЕЦА може да използва личните данни на Потребителите, например за:

  • помощ при попълване на поръчка;
  • информиране по имейл отностно продукти или услуги;
  • за предоставяне на услуги и поддръжка;
  • предоставяне на персонализирани промоционални оферти;


23а. ТЪРГОВЕЦА  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. ТЪРГОВЕЦА  е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

 

VI. ИЗМЕНЕНИЯ

 

24. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от ТЪРГОВЕЦА  , което има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството. ТЪРГОВЕЦА  се задължава да уведоми Потребителя за промените в Общите условия, като на видно място в Интернет страницата си публикува съобщение за измененията им и даде достатъчен срок да се запознае с тях. В дадения срок, ако Потребителя не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях. В случай, че Потребителя заяви в дадения срок, че не е съгласен с промените, то ТЪРГОВЕЦА  има право веднага да спре или прекрати предоставянето на услугите на Потребителя.

 

 VII. ТЕРМИНОЛОГИЯ

 

25. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата www.cottoncolors.eu на своя компютър.

26. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на доставка и заплащане на стоката от клиента/потребителя.

27. Интернет магазина  www.cottoncolors.eu е собственост на ТЪРГОВЕЦА.

28. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на ТЪРГОВЕЦА, съобразно българското законодателство.

. стикери за стена . детски чаршафи онлайн , възглавница от елда . ортопедични възглавници цени персонализирана бродерия върху хавлия : завивки 4 сезона шалтета цени спално бельо памучен сатен , кувертюри цени , летни олекотени завивки . хавлиени кърпи Панагюрище Хавлиени кърпи – хавлиени кърпи онлайн спално бельо 3D : подарък за имен ден халати за баня Панагюрище , идея за подарък . мемори пяна възглавници , спално бельо ранфорс : луксозни шалтета , зимни олекотени завивки Панагюрище женски халати за баня , олекотени завивки бельо , Хавлиени кърпи – хавлиени кърпи онлайн , спално бельо онлайн магазин , оригинални подаръци , олекотени завивки 2 в 1 фотатапети за спалня възглавница за бременни подарък за имен ден : спално бельо онлайн магазин : детски чаршафи Панагюрище . бродерия върху хавлия възглавници от пух шалте онлайн . зимни завивки спално бельо цени . олекотени комплекти за спалня , стикери за стена луксозно спално бельо онлайн декоративни стикери за стена бебешко спално бельо органичен памук . халат за баня онлайн . Спални комплекти с олекотена завивка - олекотени спални комплекти , халати за баня цени , луксозни чаршафи детски чаршафи Панагюрище хавлиена кърпа за кръщене . детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс , спално бельо 3D : възглавница мемори пяна , възглавници онлайн : кувертюри за легла онлайн . бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти зимни олекотени завивки Панагюрище чаршафи сатен . бебешки чаршафи - чаршафи за бебе спално бельо за бебе . зимни олекотени завивки цени : шалте по поръчка . чаршафи онлайн : Чаршафи - чаршафи памук сатен подарък за имен ден . шалтета онлайн . цветни шалтета , хавлиена кърпа за кръщене идея за подарък , идея за подарък , евтини кувертюри онлайн женски халати за баня кувертюри - кувертюра 3D спално бельо бебешко спално бельо органичен памук идея за подарък : спално бельо ранфорс , женски халати за баня . чаршафи с ластик кувертюри - кувертюра . бродерия на инициали . Олекотени завивки - завивки , възглавници гъши пух възглавници ортопедични , фототапети , спално бельо онлайн магазин хавлии за баня комплект спално бельо за бебе халати за баня онлайн детски чаршафи дисни . възглавници от пух . ортопедични възглавници : био възглавници , женски халати за баня завивки онлайн идеи за подаръци олекотена завивка 4 сезона възглавница за бременни . Шалтета - шалте кувертюри цени бродерия на хавлия : кувертюри - кувертюра : цветни шалтета спално бельо онлайн магазин чаршафи ранфорс зимни олекотени завивки : спално бельо с олекотена завивка олекотени летни завивки цени . завивки четири сезона . оригинален подарък за жена : кувертюри за легла онлайн спално бельо памучен сатен Детско спално бельо - детско спално бельо онлайн : луксозно спално бельо : оригинален подарък за сватба : бродерия на имена комплект спално бельо за бебе , кувертюри онлайн луксозно спално бельо за бебета : чаршафи 3D , персонализиран подарък , евтини чаршафи онлайн , олекотени комплекти за спалня , кувертюри онлайн фототапети за стая , био възглавници олекотени завивки 2 в 1 : Олекотени завивки - завивки : зимни олекотени завивки цени бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти оригинален подарък за мъж . детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс възглавници от мамори пяна : спално бельо 3D олекотени летни завивки онлайн . бебешки чаршафи - чаршафи за бебе ортопедични възглавници , фототапети . 3D спално бельо Спално бельо - спално бельо сатен : Хавлиени кърпи – хавлиени кърпи онлайн : чаршафи Панагюрище летни олекотени завивки , хавлиена кърпа за кръщене : халат за баня онлайн евтино спално бельо онлайн : олекотени летни завивки цени оригинален подарък за сватба . спално бельо онлайн . бродерия върху хавлии , детско спално бельо памучен сатен халат за баня онлайн възглавница от лимец , персонализиран подарък : хавлии за баня луксозни шалтета : възглавници от мамори пяна : идеи за подаръци евтино спално бельо онлайн фототапети спално бельо онлайн магазин възглавници от пух , чаршафи Панагюрище , олекотени завивки бельо . възглавници от пух ортопедични възглавници Възглавници - възглавница , възглавници ортопедични идея за подарък , спално бельо памучен сатен : шалтета за спалня , завивка 4 сезона . детско спално бельо ранфорс чаршафи Панагюрище детски памучни чаршафи 3D чаршафи цени възглавница от елда : фотатапети за спалня зимни олекотени завивки уникални подаръци възглавници от пух : Халати за баня – халати спално бельо онлайн , шалтета за легла . оригинален подарък за жена , халат за баня онлайн , 3D спално бельо Възглавници - възглавница кувертюри цени : спално бельо с олекотена завивка евтини кувертюри онлайн : чаршафи 3D зимни олекотени завивки цени спално бельо цени : чаршафи 3D . възглавница от елда : декоративни панели за стени , оригинални подаръци : Нови продукти: хавлиени кърпи и халати за баня с персонализирана бродерия , Халати за баня – халати оригинални подаръци , Олекотени завивки - завивки Халати за баня – халати детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс възглавници от латекс : детско спално бельо памучен сатен бебешки чаршафи - чаршафи за бебе спално бельо с олекотена завивка : детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс , летни завивки възглавници от мамори пяна . спално бельо онлайн магазин цветни шалтета . евтино спално бельо онлайн , олекотени завивки бельо Бебешко спално бельо - бебешко спално бельо онлайн , завивки 4 сезона , завивки 4 сезона . олекотени завивки бельо : кувертюри - кувертюра . Олекотени завивки - завивки : Олекотени завивки - завивки : спално бельо Панагюрище : бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти олекотени завивки онлайн : кувертюри цени фототапет : бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти възглавница от лимец био възглавници . детски памучни чаршафи Възглавници - възглавница : спално бельо с олекотена завивка . хавлиени кърпи от бамбук ортопедични възглавници , спално бельо бамбук чаршафи ранфорс евтини кувертюри онлайн . чаршафи онлайн Спални комплекти с олекотена завивка - олекотени спални комплекти , шалтета по поръчка . олекотени комплекти за спалня декоративни стикери : кувертюри за легла онлайн , чаршафи 3D кувертюри за легла онлайн евтини чаршафи онлайн . спално бельо памучен сатен : детско спално бельо ранфорс възглавници онлайн спално бельо за бебе : халат за баня онлайн , спално бельо ранфорс Възглавници - възглавница . детски памучни чаршафи . био възглавници : чаршафи сатен . спално бельо онлайн магазин бродерия на инициали : детски чаршафи Панагюрище . бродерия на хавлия : летни олекотени завивки . оригинални подаръци декоративни панели за стени . бебешко спално бельо органичен памук оригинален подарък за мъж , оригинални подаръци : бродерия върху хавлии луксозни чаршафи онлайн , чаршафи с ластик кувертюри - кувертюра 3D чаршафи цени : оригинален подарък за мъж олекотени завивки бельо хавлиени кърпи Панагюрище : бродерия на хавлия : спално бельо с олекотена завивка Халати за баня – халати , ортопедични възглавници цени , кувертюри за легла онлайн Халати за баня – халати , олекотени летни завивки онлайн : комплект спално бельо за бебе декоративни панели за стени женски халати за баня фототапет възглавница за бременни луксозно спално бельо : спално бельо цени , Шалтета - шалте детско спално бельо памучен сатен възглавници ортопедични : възглавници от мамори пяна , чаршафи сатен бродерия на хавлия : евтини чаршафи онлайн : детско спално бельо цени , летни завивки , Нови продукти: хавлиени кърпи и халати за баня с персонализирана бродерия . Бродерия на халат : персонализиран подарък : спално бельо 3D , шалтета за легла
кувертюри - кувертюра . декоративни стикери .

летни завивки

зимни олекотени завивки бебешко спално бельо панагюрище .

спално бельо онлайн магазин

: Спално бельо - спално бельо сатен : спално бельо памучен сатен ,

халат за баня онлайн

: спално бельо онлайн : хавлии за баня комплект спално бельо за бебе евтини чаршафи онлайн : чаршафи Панагюрище . Халати за баня – халати бебешко спално бельо органичен памук , декоративни стенни панели : чаршафи за бебешко легло , бебешки спален комплект евтини кувертюри онлайн