бродерия върху хавлия , детски памучни чаршафи летни завивки идея за подарък : кувертюри - кувертюра . завивки четири сезона : евтини чаршафи онлайн спално бельо бамбук завивки от гъши пух персонализирана бродерия върху хавлия детски чаршафи дисни халати за баня Панагюрище спално бельо онлайн . луксозно спално бельо онлайн фототапет . фотатапети за спалня . завивки четири сезона възглавница от елда . спално бельо бамбук идея за подарък чаршафи онлайн . детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти . детско спално бельо ранфорс : бебешко спално бельо панагюрище олекотени летни завивки онлайн комплект спално бельо за бебе . детски памучни чаршафи . олекотени завивки онлайн халат за баня онлайн

Категории

Новини Виж всички »

възглавници от пух . кувертюри онлайн олекотени летни завивки цени : бебешки чаршафи - чаршафи за бебе , мъжки халати за баня . 3D спално бельо бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти бебешки спален комплект : Шалтета - шалте фототапети луксозни чаршафи онлайн , бебешки чаршафи - чаршафи за бебе : 3D чаршафи цени халати за баня Панагюрище , зимни олекотени завивки Панагюрище луксозни шалтета шалтета онлайн хавлиена кърпа за кръщене детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс , нестандартни подаръци : шалтета по поръчка завивка 4 сезона , детски халати за баня , оригинален подарък за сватба , хавлиени кърпи от бамбук . спално бельо 3D кувертюри - кувертюра Халати за баня – халати хавлиени кърпи Панагюрище . персонализиран подарък . възглавница мемори пяна , олекотени летни завивки цени . олекотени комплекти за спалня шалтета за легла : декоративни стикери за стена , зимни олекотени завивки цени завивки онлайн : декоративни стикери . завивки онлайн : кувертюри онлайн . фототапети за стая : евтини чаршафи онлайн бродерия на хавлия ортопедични възглавници цени : евтино спално бельо онлайн , бродерия на имена : чаршафи Панагюрище персонализирана бродерия върху хавлия , кувертюри цени , бебешко спално бельо бамбук

Производители Виж всички »

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН COTTONCOLORS.EU

Пазаруването от онлайн магазин www.cottoncolors.eu означава, че Вие приемате условията за ползване на сайта.

Администраторът на сайта си запазва правото да променя визията на сайта, цените и описанието на представените стоки без предизвестие. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.

Снимките в сайта са илюстративниВъзможно е разминаване в тоновете на цветове при някои десени. Различни нюанси в цветовата гама са възможни вследствие на различните настройки на мониторите.

Всяка поръчка от страна на клиента има силата на договор за покупко-продажба между двете страни. Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди изпращането на продукта, като ни информира за това в писмен вид изпращайки имейл на посочената електронна поща за контакт.

Информацията, която предоставяте пазарувайки в cottoncolors.eu се използва единствено с цел да определим Вашият избор и да обслужваме плащанията. Тази информация не се споделя с трети страни по никакъв повод!

Важно! За да запазите за дълго вида и сътоянието на стоките, моля спазвайте условията за гладене, пране и химическо третиране, които са обозначени на опаковката от производителя.

Право на рекламации и връщане на закупени стоки :

В случай че, клиентът желае да върне закупени стоки, може да се възползва от това право в 14 (четиринадесет) дневен срок от получаването им. Задължително условие е стоките да са в първоначалния търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. В този случай транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на купувача. При следните цени за транспорт: 4.80 лв. за поръчка (стоки), която е била под 100 лв. и 9.60 лв. за поръчка (стоки) над 100 лв.Тази сума се приспада от сумата, която трябва да бъде възстановена. 

Транспортните разходи са за сметка на магазина само в случаите на объркано съдържание илипроизводствен дефект и при спазен 14 (четиринадесет) дневен срок след получаване на стоките. След приемане на върнати стоки и прегледа им, стойността им се възстановяват на клиента в брой чрез куриер на "Спиди" или по банкова сметка в 5 до 10 дневен срок.

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на съдържанието поръчанато от клиента.При несъотвествие, моля свържете се с нас на телефон + 359 879 103 033 Ще проверим несъответствието и при потвърждаване на грешката ще заменим стоката, като доставката ще е за сметка на магазина.

В случай на производствен дефект, клиентът има право да се откаже от поръчката (в 14 дневен срок), или да поиска замяна, като разходите по доставката са за сметка на магазина.

На рекламация не подлежат стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответствие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от производителя. Не могат да бъдат върнати артикули по индивидуална поръчка с размери, подадени от клиента, отговорността за подадените размери е на клиента.Не могат да бъдат върнати и продукти с персонализирана бродерия (бродерия по поръчка на клиента).

 

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията

между "КОТЪН КОЛОРС" ЕООД, гр. София. Ул.“Авицена“ № 18,

Район Средец, ЕИК 203949228 , представлявано от Иван Найденов,

наричано по-долу за краткост ТЪРГОВЕЦ, и клиентите, наричани по-долу

ПОТРЕБИТЕЛИ, на електронния магазин „www.cottoncolors.eu”, наричан по-долу „ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН”.

 

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

 

1. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които ТЪРГОВЕЦА предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина www.cottoncolors.eu. Тези условия обвързват всички потребители. Потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. 
2. Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на www.cottoncolors.eu съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация.
3. Продуктите, които се намират на интернет страницата на www.cottoncolors.eu не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на търговеца.
4. След кликане на бутона "ПОРЪЧАЙ", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в ПАЗАРСКАТА КОЛИЧКА Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен. 
5. ТЪРГОВЕЦА си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка. 
6. Договорният език е български, а плащанията  ще  бъдат  извършвани   в   български левове с ДДС.

 

II. ДОСТАВКА

 

7. Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
8. В момента на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
8а. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. 
При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
8б. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, 
Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

 

III. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

 

 9. Потребителят/клиентът има възможност да разглежда и  да поръчва обявените стоки с или без регистрация на Интернет магазина www.cottoncolors.eu

10. Потребителят/клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.
11. Потребителят/клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване. 

12. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата www.cottoncolors.eu

13.  Всеки потребител, независимо дали е клиент на ТЪРГОВЕЦА  се задължава при ползване на услугите: 

•    да не нарушава и да зачита основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България и признатите международни актове; 
•    да не накърнява доброто име на другиго и да не призовава към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление, към насилие над личността или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда; 
•    да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;
•    да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, правилата на морала и добрите нрави и Интернет етиката при ползване на предоставяните отwww.cottoncolors.eu услуги; 
•    да уведомява незабавно ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги; 
•    да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол ("троянски коне"), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер; 
•    да не извършва злоумишлени действия; 
•    да обезщети ТЪРГОВЕЦА  и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез www.cottoncolors.eu в нарушение на закона, настоящите Общи условия, Добрите нрави или Интернет етиката;
14.  Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че изрично не е посочено, че доставката е безплатна , същата се счита за възмездна.

 

IV. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ТЪРГОВЕЦА

 

15. ТЪРГОВЕЦА  няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги. 
16. ТЪРГОВЕЦА  има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени на сървъра на www.cottoncolors.eu
17. ТЪРГОВЕЦА  има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на ТЪРГОВЕЦА  да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез www.cottoncolors.eu
17а. ТЪРГОВЕЦА  след получаване на плащането се задължава да прехвърли на потребителя/клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката). 

18. ТЪРГОВЕЦЪТ  не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на ТЪРГОВЕЦА  във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за ТЪРГОВЕЦА . Дружеството не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за стоката.

19. ТЪРГОВЕЦА  има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.

20. Информацията по предходния член може да бъде използвана от ТЪРГОВЕЦА, освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния e-mail адрес cottoncolors.eu@abv.bg ТЪРГОВЕЦА  събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които ТЪРГОВЕЦА  ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави. 

21. ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които ТЪРГОВЕЦА  не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на ТЪРГОВЕЦА. 

22. ТЪРГОВЕЦА  има право да инсталира на компютрите на потребителите кукита (cookies). Кукитата представляват текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата върху твърдия диск на Потребителя и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която ползва и записва и други.

 

V. ЛИЧНИ ДАННИ

 

23. ТЪРГОВЕЦА  гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. ТЪРГОВЕЦА  защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при регистрация или попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТЪРГОВЕЦА  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

 

ТЪРГОВЕЦА може да използва личните данни на Потребителите, например за:

  • помощ при попълване на поръчка;
  • информиране по имейл отностно продукти или услуги;
  • за предоставяне на услуги и поддръжка;
  • предоставяне на персонализирани промоционални оферти;


23а. ТЪРГОВЕЦА  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. ТЪРГОВЕЦА  е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

 

VI. ИЗМЕНЕНИЯ

 

24. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от ТЪРГОВЕЦА  , което има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството. ТЪРГОВЕЦА  се задължава да уведоми Потребителя за промените в Общите условия, като на видно място в Интернет страницата си публикува съобщение за измененията им и даде достатъчен срок да се запознае с тях. В дадения срок, ако Потребителя не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях. В случай, че Потребителя заяви в дадения срок, че не е съгласен с промените, то ТЪРГОВЕЦА  има право веднага да спре или прекрати предоставянето на услугите на Потребителя.

 

 VII. ТЕРМИНОЛОГИЯ

 

25. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата www.cottoncolors.eu на своя компютър.

26. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на доставка и заплащане на стоката от клиента/потребителя.

27. Интернет магазина  www.cottoncolors.eu е собственост на ТЪРГОВЕЦА.

28. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на ТЪРГОВЕЦА, съобразно българското законодателство.

. завивки 4 сезона възглавница за бременни : детски халати за баня . фототапети за стая персонализирана бродерия върху хавлия . кувертюри цени детско спално бельо дисни : кърпи за глава , луксозно спално бельо фототапети за стая олекотени завивки онлайн Олекотени завивки - завивки : бебешки спален комплект . декоративни стенни панели : завивки от гъши пух : олекотени летни завивки цени олекотени завивки 4 сезона детско спално бельо цени , оригинални подаръци . мемори пяна възглавници Олекотени завивки - завивки Чаршафи - чаршафи памук сатен , луксозно спално бельо уникални подаръци . детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс : олекотени завивки онлайн , фототапет : Бебешко спално бельо - бебешко спално бельо онлайн . фотатапети за спалня фототапети за стая . евтини кувертюри онлайн . завивки онлайн зимни олекотени завивки , олекотени завивки 2 в 1 Декоративни пана за стена – декоративни панели за стена . детско спално бельо памучен сатен . зимни завивки шалтета цени детски чаршафи дисни , олекотена завивка 4 сезона , спално бельо за бебе : подарък за имен ден . олекотена завивка 4 сезона спално бельо бамбук . детско спално бельо памучен сатен бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти : оригинален подарък за мъж : Халати за баня – халати евтини чаршафи онлайн възглавници от пух завивки от гъши пух бродерия на хавлия : евтино спално бельо онлайн , спално бельо онлайн магазин персонализиран подарък , фототапет . луксозно спално бельо за бебета : детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс : оригинални подаръци бродерия на имена . спално бельо онлайн магазин . хавлиена кърпа за кръщене . мъжки халати за баня : олекотени завивки онлайн бродерия върху хавлии Хавлиени кърпи – хавлиени кърпи онлайн фотатапети за спалня : персонализиран подарък 3D чаршафи цени евтини чаршафи онлайн . шалтета за легла бебешко спално бельо бамбук : възглавници ортопедични , олекотени завивки 2 в 1 , декоративни стикери за стена фототапети : шалте онлайн : хавлии за баня завивки онлайн . бебешко спално бельо панагюрище чаршафи 3D . спално бельо с олекотена завивка Хавлиени кърпи – хавлиени кърпи онлайн , фототапет олекотени летни завивки от памук луксозно спално бельо онлайн хавлии за баня възглавница мемори пяна , фотатапети за стена . спално бельо бамбук , олекотени завивки 2 в 1 : спално бельо за бебе завивки четири сезона . комплект спално бельо за бебе : Бебешко спално бельо - бебешко спално бельо онлайн , спално бельо ранфорс възглавница за бременни , луксозно спално бельо за бебета , бродерия върху хавлия . олекотени завивки бельо персонализиран подарък , детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс : халати за баня Панагюрище детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс , подарък за имен ден спално бельо ранфорс , спално бельо 3D олекотени летни завивки онлайн , зимни завивки : спално бельо за бебе , детски чаршафи Панагюрище оригинален подарък за жена Халати за баня – халати олекотени летни завивки цени : бебешко спално бельо бамбук уникални подаръци . зимни олекотени завивки Панагюрище . персонализирани подаръци . спално бельо онлайн . декоративни стикери . олекотени летни завивки от памук : спално бельо с олекотена завивка , Спално бельо - спално бельо сатен персонализирани подаръци шалтета по поръчка . оригинални подаръци : олекотени завивки бельо мемори пяна възглавници Детско спално бельо - детско спално бельо онлайн . персонализирана бродерия върху хавлия , хавлиена кърпа за кръщене възглавници от пух луксозни чаршафи , Спални комплекти с олекотена завивка - олекотени спални комплекти . възглавница от лимец . детски чаршафи Панагюрище . бродерия на инициали : кувертюри - кувертюра евтини кувертюри онлайн , спално бельо за бебе . възглавница от лимец бродерия на имена . чаршафи с ластик , олекотени завивки 4 сезона кувертюри цени фототапет , бебешко спално бельо органичен памук халати за баня Панагюрище бродерия върху хавлии шалтета цени : завивки 4 сезона : декоративни панели за стени олекотени завивки 2 в 1 детски чаршафи онлайн . фотатапети за стена , чаршафи памук , възглавница от лимец . възглавници онлайн кувертюри за спалня онлайн . чаршафи онлайн . олекотени завивки онлайн възглавница мемори пяна , луксозно спално бельо за бебета , идеи за подаръци . декоративни панели за стени , халати за баня онлайн . детски чаршафи Панагюрище , завивка 4 сезона : фототапети : Декоративни пана за стена – декоративни панели за стена , чаршафи Панагюрище персонализирана бродерия върху хавлия бродерия на имена , ортопедични възглавници цени , цветни шалтета възглавници от мамори пяна декоративни стикери за стена олекотени завивки бельо фототапет , чаршафи онлайн , бродерия на имена кувертюри за легла онлайн . олекотени завивки 4 сезона . халати за баня онлайн . ортопедични възглавници цени , възглавници от латекс : олекотени завивки от гъши пух , евтини кувертюри онлайн спално бельо цени био възглавници : спално бельо 3D шалтета за спалня : кувертюри цени фототапет олекотени летни завивки цени халат за баня онлайн хавлиени кърпи Панагюрище летни завивки зимни олекотени завивки . олекотени летни завивки онлайн . възглавници ортопедични . Халати за баня – халати евтини кувертюри онлайн Детско спално бельо - детско спално бельо онлайн : кувертюри цени луксозно спално бельо за бебета : чаршафи с ластик : олекотени летни завивки онлайн : фототапети . спално бельо онлайн магазин . спално бельо бамбук олекотени летни завивки от памук детски чаршафи - детски чаршафи ранфорс : чаршафи ранфорс , оригинални подаръци , кувертюри онлайн , кувертюри онлайн кувертюри онлайн . възглавница от елда : мъжки халати за баня кувертюри цени . бродерия върху хавлии : Хавлиени кърпи – хавлиени кърпи онлайн спално бельо с олекотена завивка , Спални комплекти с олекотена завивка - олекотени спални комплекти , декоративни панели за стени , олекотени летни завивки от памук . олекотени летни завивки цени : бродерия върху хавлии , Детско спално бельо - детско спално бельо онлайн спално бельо онлайн : олекотени комплекти за спалня : спално бельо онлайн магазин . фотатапети за спалня : фотатапети за спалня , луксозно спално бельо онлайн възглавници от латекс Чаршафи - чаршафи памук сатен , бебешко спално бельо бамбук , 3D спално бельо : чаршафи Панагюрище : детски чаршафи онлайн , кърпи за глава : чаршафи ранфорс : чаршафи ранфорс възглавници ортопедични спално бельо Панагюрище . халати за баня цени . чаршафи 3D , бродерия на имена чаршафи с ластик Бебешко спално бельо - бебешко спално бельо онлайн : Нови продукти: хавлиени кърпи и халати за баня с персонализирана бродерия детски памучни чаршафи . бродерия върху хавлии халати за баня цени . луксозно спално бельо . кувертюри - кувертюра ортопедични възглавници цени : ортопедични възглавници цени : спално бельо ранфорс нестандартни подаръци . летни олекотени завивки детско спално бельо цени , олекотени завивки 4 сезона . олекотени летни завивки цени , спално бельо памучен сатен : завивки онлайн оригинален подарък за сватба , уникални подаръци хавлиени кърпи от бамбук хавлиена кърпа за кръщене кърпи за глава , фототапет , евтини чаршафи онлайн бебешки спален комплект . био възглавници бебешко спално бельо бамбук . луксозни чаршафи онлайн , кувертюри онлайн , шалте по поръчка евтино спално бельо онлайн , Възглавници - възглавница , завивка 4 сезона , уникални подаръци , Спални комплекти с олекотена завивка - олекотени спални комплекти детски памучни чаршафи декоративни панели за стени . хавлиени кърпи Панагюрище , възглавници онлайн . хавлиени кърпи от бамбук детско спално бельо памучен сатен , детско спално бельо дисни , евтини кувертюри онлайн бродерия върху хавлия . хавлиени кърпи Панагюрище , луксозни чаршафи нестандартни подаръци : олекотени завивки онлайн , комплект спално бельо за бебе
.

Нови продукти: хавлиени кърпи и халати за баня с персонализирана бродерия

:

възглавница от елда

, 3D спално бельо спално бельо с олекотена завивка комплект спално бельо за бебе детско спално бельо памучен сатен женски халати за баня . олекотени завивки бельо спално бельо памучен сатен . шалте онлайн летни олекотени завивки , идея за подарък , халати за баня цени . чаршафи с ластик хавлиени кърпи от бамбук . хавлиени кърпи от бамбук : зимни олекотени завивки Панагюрище персонализиран подарък . бродерия върху хавлии оригинален подарък за жена