: Халати за баня – халати олекотени завивки 4 сезона : луксозно спално бельо за бебета . фототапет : мемори пяна възглавници хавлиени кърпи Панагюрище . луксозно спално бельо онлайн , бродерия на хавлия шалтета онлайн . женски халати за баня Възглавници - възглавница . завивки 4 сезона спално бельо ранфорс . Детско спално бельо - детско спално бельо онлайн : бродерия върху хавлия , детско спално бельо дисни : луксозно спално бельо фототапет био възглавници : персонализиран подарък . 3D чаршафи цени , чаршафи ранфорс възглавници от пух , цветни шалтета , възглавница мемори пяна възглавници ортопедични оригинален подарък за жена . персонализирани подаръци . олекотени завивки онлайн : спално бельо 3D

Категории

Новини Виж всички »

: фототапети за стая , Декоративни пана за стена – декоративни панели за стена чаршафи с ластик , нестандартни подаръци . Олекотени завивки - завивки завивки онлайн фототапети , оригинални подаръци : халати за баня цени мъжки халати за баня : шалтета за легла уникални подаръци . олекотени летни завивки цени халати за баня цени Хавлиени кърпи – хавлиени кърпи онлайн . фототапети , ортопедични възглавници : 3D чаршафи цени бродерия на имена : хавлии за баня цветни шалтета хавлии за баня : детски чаршафи Панагюрище , фототапети за стая : детско спално бельо дисни . завивки четири сезона уникални подаръци 3D спално бельо . спално бельо памучен сатен , фототапет : възглавници гъши пух , халати за баня онлайн : детски халати за баня : възглавница мемори пяна , шалтета за легла , спално бельо с олекотена завивка . възглавници ортопедични халат за баня онлайн фототапети , олекотени завивки бельо кувертюри за спалня онлайн бродерия на инициали , детско спално бельо памучен сатен декоративни стикери за стена . летни завивки , хавлиени кърпи от бамбук бродерия върху хавлия : декоративни стикери : бебешки спален комплект бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти

Производители Виж всички »

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН COTTONCOLORS.EU

Пазаруването от онлайн магазин www.cottoncolors.eu означава, че Вие приемате условията за ползване на сайта.

Администраторът на сайта си запазва правото да променя визията на сайта, цените и описанието на представените стоки без предизвестие. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.

Снимките в сайта са илюстративниВъзможно е разминаване в тоновете на цветове при някои десени. Различни нюанси в цветовата гама са възможни вследствие на различните настройки на мониторите.

Всяка поръчка от страна на клиента има силата на договор за покупко-продажба между двете страни. Всеки клиент може да направи корекция в своята заявка преди изпращането на продукта, като ни информира за това в писмен вид изпращайки имейл на посочената електронна поща за контакт.

Информацията, която предоставяте пазарувайки в cottoncolors.eu се използва единствено с цел да определим Вашият избор и да обслужваме плащанията. Тази информация не се споделя с трети страни по никакъв повод!

Важно! За да запазите за дълго вида и сътоянието на стоките, моля спазвайте условията за гладене, пране и химическо третиране, които са обозначени на опаковката от производителя.

Право на рекламации и връщане на закупени стоки :

В случай че, клиентът желае да върне закупени стоки, може да се възползва от това право в 14 (четиринадесет) дневен срок от получаването им. Задължително условие е стоките да са в първоначалния търговски вид, без нарушена опаковка и без да са използвани. В този случай транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на купувача. При следните цени за транспорт: 4.80 лв. за поръчка (стоки), която е била под 100 лв. и 9.60 лв. за поръчка (стоки) над 100 лв.Тази сума се приспада от сумата, която трябва да бъде възстановена. 

Транспортните разходи са за сметка на магазина само в случаите на объркано съдържание илипроизводствен дефект и при спазен 14 (четиринадесет) дневен срок след получаване на стоките. След приемане на върнати стоки и прегледа им, стойността им се възстановяват на клиента в брой чрез куриер на "Спиди" или по банкова сметка в 5 до 10 дневен срок.

На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на съдържанието поръчанато от клиента.При несъотвествие, моля свържете се с нас на телефон + 359 879 103 033 Ще проверим несъответствието и при потвърждаване на грешката ще заменим стоката, като доставката ще е за сметка на магазина.

В случай на производствен дефект, клиентът има право да се откаже от поръчката (в 14 дневен срок), или да поиска замяна, като разходите по доставката са за сметка на магазина.

На рекламация не подлежат стоки, за които клиента е бил предварително предупреден за несъответствие, както и за стоки, за които не са спазени условията на експлоатация посочени на опаковката от производителя. Не могат да бъдат върнати артикули по индивидуална поръчка с размери, подадени от клиента, отговорността за подадените размери е на клиента.Не могат да бъдат върнати и продукти с персонализирана бродерия (бродерия по поръчка на клиента).

 

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията

между "КОТЪН КОЛОРС" ЕООД, гр. София. Ул.“Авицена“ № 18,

Район Средец, ЕИК 203949228 , представлявано от Иван Найденов,

наричано по-долу за краткост ТЪРГОВЕЦ, и клиентите, наричани по-долу

ПОТРЕБИТЕЛИ, на електронния магазин „www.cottoncolors.eu”, наричан по-долу „ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН”.

 

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

 

1. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които ТЪРГОВЕЦА предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина www.cottoncolors.eu. Тези условия обвързват всички потребители. Потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. 
2. Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на www.cottoncolors.eu съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация.
3. Продуктите, които се намират на интернет страницата на www.cottoncolors.eu не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на търговеца.
4. След кликане на бутона "ПОРЪЧАЙ", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в ПАЗАРСКАТА КОЛИЧКА Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен. 
5. ТЪРГОВЕЦА си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка. 
6. Договорният език е български, а плащанията  ще  бъдат  извършвани   в   български левове с ДДС.

 

II. ДОСТАВКА

 

7. Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
8. В момента на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
8а. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. 
При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
8б. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, 
Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.

 

III. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

 

 9. Потребителят/клиентът има възможност да разглежда и  да поръчва обявените стоки с или без регистрация на Интернет магазина www.cottoncolors.eu

10. Потребителят/клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.
11. Потребителят/клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване. 

12. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата www.cottoncolors.eu

13.  Всеки потребител, независимо дали е клиент на ТЪРГОВЕЦА  се задължава при ползване на услугите: 

•    да не нарушава и да зачита основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България и признатите международни актове; 
•    да не накърнява доброто име на другиго и да не призовава към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление, към насилие над личността или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда; 
•    да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;
•    да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, правилата на морала и добрите нрави и Интернет етиката при ползване на предоставяните отwww.cottoncolors.eu услуги; 
•    да уведомява незабавно ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги; 
•    да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол ("троянски коне"), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер; 
•    да не извършва злоумишлени действия; 
•    да обезщети ТЪРГОВЕЦА  и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез www.cottoncolors.eu в нарушение на закона, настоящите Общи условия, Добрите нрави или Интернет етиката;
14.  Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че изрично не е посочено, че доставката е безплатна , същата се счита за възмездна.

 

IV. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ТЪРГОВЕЦА

 

15. ТЪРГОВЕЦА  няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги. 
16. ТЪРГОВЕЦА  има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени на сървъра на www.cottoncolors.eu
17. ТЪРГОВЕЦА  има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на ТЪРГОВЕЦА  да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез www.cottoncolors.eu
17а. ТЪРГОВЕЦА  след получаване на плащането се задължава да прехвърли на потребителя/клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката). 

18. ТЪРГОВЕЦЪТ  не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на ТЪРГОВЕЦА  във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за ТЪРГОВЕЦА . Дружеството не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за стоката.

19. ТЪРГОВЕЦА  има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.

20. Информацията по предходния член може да бъде използвана от ТЪРГОВЕЦА, освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния e-mail адрес cottoncolors.eu@abv.bg ТЪРГОВЕЦА  събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които ТЪРГОВЕЦА  ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави. 

21. ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които ТЪРГОВЕЦА  не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на ТЪРГОВЕЦА. 

22. ТЪРГОВЕЦА  има право да инсталира на компютрите на потребителите кукита (cookies). Кукитата представляват текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата върху твърдия диск на Потребителя и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която ползва и записва и други.

 

V. ЛИЧНИ ДАННИ

 

23. ТЪРГОВЕЦА  гарантира на своите Потребители/клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. ТЪРГОВЕЦА  защитава личните данни на потребителя/клиента, станали му известни при регистрация или попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТЪРГОВЕЦА  може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

 

ТЪРГОВЕЦА може да използва личните данни на Потребителите, например за:

  • помощ при попълване на поръчка;
  • информиране по имейл отностно продукти или услуги;
  • за предоставяне на услуги и поддръжка;
  • предоставяне на персонализирани промоционални оферти;


23а. ТЪРГОВЕЦА  се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица - държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. ТЪРГОВЕЦА  е длъжен да предостави информацията по силата на закона.

 

VI. ИЗМЕНЕНИЯ

 

24. Общите условия могат да бъдат променяни по всяко време от ТЪРГОВЕЦА  , което има право и да променя характеристиките на предоставяните услуги и настоящите Общи условия и на основание промени в законодателството. ТЪРГОВЕЦА  се задължава да уведоми Потребителя за промените в Общите условия, като на видно място в Интернет страницата си публикува съобщение за измененията им и даде достатъчен срок да се запознае с тях. В дадения срок, ако Потребителя не заяви, че отхвърля промените, то той се счита обвързан от тях. В случай, че Потребителя заяви в дадения срок, че не е съгласен с промените, то ТЪРГОВЕЦА  има право веднага да спре или прекрати предоставянето на услугите на Потребителя.

 

 VII. ТЕРМИНОЛОГИЯ

 

25. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата www.cottoncolors.eu на своя компютър.

26. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на доставка и заплащане на стоката от клиента/потребителя.

27. Интернет магазина  www.cottoncolors.eu е собственост на ТЪРГОВЕЦА.

28. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на ТЪРГОВЕЦА, съобразно българското законодателство.

Детско спално бельо - детско спално бельо онлайн детско спално бельо дисни : Детско спално бельо - детско спално бельо онлайн луксозни чаршафи , възглавница от лимец бебешки чаршафи - чаршафи за бебе декоративни стенни панели зимни завивки спално бельо с олекотена завивка хавлии за баня . спално бельо 3D оригинален подарък за сватба : възглавница мемори пяна оригинален подарък за сватба завивки 4 сезона бебешко спално бельо бамбук възглавница за бременни . декоративни стикери за стена шалте по поръчка , фототапети за стая олекотена завивка 4 сезона детски чаршафи Панагюрище , спално бельо Панагюрище завивки четири сезона . Спални комплекти с олекотена завивка - олекотени спални комплекти : спално бельо цени олекотени летни завивки цени : завивка 4 сезона . декоративни стикери за стена . чаршафи онлайн . олекотени завивки бельо , идеи за подаръци . Шалтета - шалте : шалтета по поръчка . бебешко спално бельо органичен памук оригинални подаръци : цветни шалтета . Чаршафи - чаршафи памук сатен , завивки четири сезона , възглавница от елда детски чаршафи Панагюрище : фотатапети за стена : шалтета онлайн . детски халати за баня бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти зимни завивки : летни завивки бродерия върху хавлия оригинален подарък за мъж , бродерия върху хавлии стикери за стена бродерия на имена спално бельо 3D кърпи за баня , шалтета онлайн , летни олекотени завивки : бебешки чаршафи - чаршафи за бебе . олекотени завивки онлайн Олекотени завивки - завивки . луксозно спално бельо онлайн : чаршафи Панагюрище зимни олекотени завивки цени , Декоративни пана за стена – декоративни панели за стена зимни олекотени завивки Панагюрище : Декоративни пана за стена – декоративни панели за стена Нови продукти: хавлиени кърпи и халати за баня с персонализирана бродерия , чаршафи ранфорс : Декоративни пана за стена – декоративни панели за стена . стикери за стена , възглавница за бременни чаршафи сатен . оригинален подарък за мъж , детско спално бельо ранфорс детски чаршафи онлайн , Спални комплекти с олекотена завивка - олекотени спални комплекти чаршафи сатен , възглавници ортопедични , евтино спално бельо онлайн декоративни стикери за стена , уникални подаръци , стикери за стена хавлиени кърпи от бамбук възглавници гъши пух , спално бельо онлайн луксозни чаршафи : евтини кувертюри онлайн . халати за баня онлайн , възглавници онлайн хавлиени кърпи от бамбук Спални комплекти с олекотена завивка - олекотени спални комплекти спално бельо Панагюрище , бродерия на имена : луксозно спално бельо луксозно спално бельо онлайн : завивка 4 сезона . чаршафи онлайн . Бродерия на халат . спално бельо 3D , кувертюри онлайн . халати за баня цени : Хавлиени кърпи – хавлиени кърпи онлайн , кърпи за глава : идея за подарък , евтини кувертюри онлайн : луксозно спално бельо за бебета . луксозни чаршафи онлайн Възглавници - възглавница луксозно спално бельо : оригинален подарък за сватба . зимни завивки , спално бельо онлайн магазин , кувертюри за легла онлайн шалтета цени : завивка 4 сезона . декоративни стикери за стена фототапет , възглавница мемори пяна : евтини чаршафи онлайн : спално бельо онлайн : олекотени завивки 4 сезона халат за баня онлайн , възглавница мемори пяна луксозни шалтета : Спално бельо - спално бельо сатен , стикери за стена бродерия върху хавлия бродерия на хавлия , фототапет , евтино спално бельо онлайн . шалтета за спалня завивка 4 сезона зимни олекотени завивки . кърпи за баня , декоративни стикери луксозно спално бельо за бебета . бебешко спално бельо бамбук . ортопедични възглавници цени олекотени завивки четири сезонна . Възглавници - възглавница , възглавница мемори пяна детски халати за баня , 3D чаршафи цени : 3D спално бельо луксозни чаршафи . спално бельо бамбук : персонализирана бродерия върху хавлия , хавлиени кърпи от бамбук евтини кувертюри онлайн : мъжки халати за баня възглавници от мамори пяна . завивки 4 сезона 3D чаршафи цени . халат за баня онлайн , детски памучни чаршафи луксозно спално бельо декоративни стикери олекотени завивки бельо цветни шалтета , декоративни стикери за стена : възглавници ортопедични : Бебешко спално бельо - бебешко спално бельо онлайн , бебешко спално бельо бамбук . хавлиени кърпи Панагюрище халати за баня Панагюрище : 3D чаршафи цени , декоративни стикери , бебешко спално бельо панагюрище възглавници от пух . завивки 4 сезона олекотени завивки 2 в 1 , фототапети за стая . бебешко спално бельо панагюрище Спално бельо - спално бельо сатен фототапети : олекотени завивки четири сезонна шалтета за спалня : персонализирани подаръци : халати за баня онлайн : Възглавници - възглавница , олекотени завивки 4 сезона : подарък за имен ден . бебешко спално бельо панагюрище оригинален подарък за мъж завивки онлайн фотатапети за стена : халати за баня цени , идея за подарък . фототапети персонализирана бродерия върху хавлия , био възглавници хавлиени кърпи от бамбук . спално бельо Панагюрище : персонализиран подарък кувертюри онлайн , олекотени летни завивки от памук бебешко спално бельо бамбук чаршафи сатен , ортопедични възглавници цени . завивка 4 сезона олекотени завивки четири сезонна . Халати за баня – халати Декоративни пана за стена – декоративни панели за стена : летни завивки , био възглавници бродерия върху хавлии възглавница за бременни : шалтета цени : шалтета по поръчка , кувертюри - кувертюра . оригинален подарък за сватба спално бельо онлайн магазин олекотени завивки онлайн . фотатапети за спалня детски чаршафи дисни . подарък за имен ден : летни завивки : идея за подарък . спално бельо с олекотена завивка шалте онлайн . възглавници от латекс , шалтета онлайн детско спално бельо ранфорс . спално бельо ранфорс : шалтета за легла , хавлии за баня , цветни шалтета декоративни панели за стени спално бельо Панагюрище , Нови продукти: хавлиени кърпи и халати за баня с персонализирана бродерия възглавница за бременни оригинални подаръци . възглавници гъши пух чаршафи ранфорс . детски памучни чаршафи : Бебешко спално бельо - бебешко спално бельо онлайн спално бельо онлайн магазин : чаршафи онлайн халати за баня Панагюрище . оригинален подарък за жена фотатапети за стена : фотатапети за стена био възглавници , чаршафи онлайн : персонализирана бродерия върху хавлия . луксозно спално бельо , Бродерия на халат ортопедични възглавници , бродерия на хавлия : кувертюри за легла онлайн . завивка 4 сезона оригинален подарък за сватба , кувертюри за легла онлайн . фототапети за стая Олекотени завивки - завивки : възглавници ортопедични . луксозни шалтета зимни олекотени завивки . хавлиени кърпи Панагюрище , персонализиран подарък : шалтета по поръчка зимни олекотени завивки , персонализиран подарък бродерия върху хавлия Халати за баня – халати , персонализиран подарък бебешко спално бельо панагюрище декоративни стикери спално бельо 3D , детско спално бельо цени детско спално бельо цени олекотена завивка 4 сезона : детски чаршафи Панагюрище : хавлиена кърпа за кръщене . бебешки спални комплекти - памучни бебешки спални комплекти хавлии за баня халати за баня Панагюрище . бебешко спално бельо органичен памук : чаршафи онлайн . шалтета по поръчка възглавници от пух , 3D чаршафи цени летни завивки фототапет , Олекотени завивки - завивки халат за баня онлайн , халат за баня онлайн детски чаршафи дисни . подарък за имен ден . спално бельо онлайн магазин подарък за имен ден луксозни чаршафи : спално бельо онлайн шалтета онлайн шалтета онлайн . чаршафи памук . луксозни шалтета луксозно спално бельо 3D чаршафи цени : завивки от гъши пух , декоративни стикери за стена
олекотени завивки от гъши пух , Олекотени завивки - завивки ,

възглавници онлайн

спално бельо цени , възглавница от елда . Халати за баня – халати , кувертюри за легла онлайн Декоративни пана за стена – декоративни панели за стена : детско спално бельо цени хавлиени кърпи от бамбук . декоративни стикери за стена кърпи за глава . фотатапети за спалня : шалтета за спалня халати за баня онлайн , луксозни шалтета 3D спално бельо

детски чаршафи Панагюрище

персонализирани подаръци

възглавница за бременни